Määratlemata

Agfa osti Incan

Agfa-Gevaert osti Inca Digital Printersin ja otti merkittävän askeleen digitaalipainoliiketoiminnassaan keskittyen erityisesti pakkausmarkkinoiden kasvuun.

”Incan hankinta on merkittävä askel Agfan muutoksessa. Digitaalinen painaminen on konsernin kannattava kasvumoottori, jolla on valtava potentiaali, jota Incan lisääminen vauhdittaa entisestään”, sanoi Agfa-Gevaert Groupin toimitusjohtaja Pascal Juéry.

Inca Digital Printers on Cambridgessa Isossa-Britanniassa sijaitseva johtava kehittäjä ja valmistaja edistyneiden nopeiden tulostus- ja tuotantoteknologioiden kyltti- ja näyttösovelluksiin sekä nopeasti kasvaville pakkausten digitaalisen painatuksen markkinoille. Inca on ihanteellinen kumppani Agfalle, sillä se tuo täydentävän valikoiman korkeimpia tulostusratkaisuja ja vahvan teknologisen alustan vankkojen yksivaiheisten painokoneiden lanseeraamiseksi pakkausmarkkinoille.

Stephen Tunnicliffe-Wilson, Inca Digital Printers Ltd:n toimitusjohtaja/teknologiajohtaja: ”Agfan yritysosto antaa meille mahdollisuuden yhdistää teknologisen osaamisemme ja antaa meille mahdollisuuden tulla johtavaksi digitaalisten pakkauspuristeiden valmistajaksi maailmanlaajuisesti. Uusi vanhempamme on osoittanut pitkäaikaista sitoutumista digitaalisen painatuksen markkinoille ja olemme erittäin ylpeitä ja odotamme innolla pääsevämme osaksi Agfa-perhettä.

Agfan Digital Print & Chemicals -divisioonan johtaja Vincent Wille kommentoi: ”Inca Digitalin valmistusosaamisen ja Agfan teknisen asiantuntemuksen, maailmanlaajuisen läsnäolon ja erinomaisten palveluverkostojen yhdistelmä mahdollistaa ennennäkemättömien tulostusratkaisujen tuomisen asiakkaillemme ja saumattomasti mukautumiseen heidän tarpeisiinsa. tarpeisiin tässä nopeasti kehittyvässä tilassa. Tämä investointi hyödyntää ja vahvistaa asemaamme huippuluokan ja nopeiden laajaformaattien markkinoilla kokonaisuudessaan ja erityisesti lupaavassa pakkaussegmentissä.

Tietoja Agfasta

Agfa-Gevaert Group on johtava kuvantamisteknologian ja IT-ratkaisujen yritys, jolla on yli 150 vuoden kokemus. Konsernilla on neljä divisioonaa: Radiology Solutions, HealthCare IT, Digital Print & Chemicals ja Offset Solutions. Ne kehittävät, valmistavat ja markkinoivat analogisia ja digitaalisia järjestelmiä terveydenhuoltoalalle, erityisiin teollisiin sovelluksiin ja painoteollisuuteen. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 1 760 miljoonaa euroa.

Agfan pressitiedote tässä.