Näytetään tulokset 1–21 / 25

Agfa Anapurna FB2540i LED

Anapurna FB2540i LED on 6-väri plus valkoinen nopea, UV-kovettuva tasotulostin, joka tulostaa jopa 96 m² / h nopeudella.

Anapurna FB2540i LED on nopea UV-tasotulostin Se on ihanteellinen useiden töiden tulostamiseen erikokoisille materiaaleille. Reunaton tulostus välttää ylimääräisen viimeistelyn, mikä säästää aikaa ja rahaa. Anapurna FB2540i LED tulostaa useita väri- ja valkoisia mustekerroksia kerralla. Valkoinen muste ja kuusi väriä mahdollistavat sen, että se tuottaa tulosteita, jotka antavat sinulle ja asiakkaillesi kilpailuedun. Agfan huipputason värit tarjoavat pienen kulutuksen.

Agfa Anapurna Hybrid LED sarja

Nopea 4/6-väri + valkoinen UV-hybriditulostin, jonka tulostusleveys on 1,65 - 3,2 m sisä- ja ulkokäyttöön. Laajaformaattinen Anapurna LED -sarja soveltuu täydellisesti asiakkaille, jotka haluavat yhdistää levyjen ja rulla rullalta -tulostustyöt. Koneet tulostavat korkeintaan 3,2 metriä ja yhdistävät korkean laadun korkeaan tuottavuuteen ulko- ja sisätiloissa. Valkoisen musteen toiminto luo mahdollisuuden tulostaa läpinäkyvälle materiaalille taustavalaistua sovellusta varten tai valkoisen tulostamiseksi pistevärinä. Valitse lisävarusteena saatava automaattinen syöttölaite tuottavuutesi lisäämiseksi. Hybridi Anapurna-LEDit on varustettu ilmajäähdytteisillä UV-LED-valoilla, jotka säästävät energiaa, kustannuksia ja aikaa. Pienen energiantuotonsa ansiosta nämä LED-valot ovat ihanteellisia ohuille lämpöherkille materiaaleille. Ne johtavat myös nopeampaan toimintaan, koska ne voidaan kytkeä päälle ja pois päältä välittömästi.

Agfa Anapurna RTR3200i LED

Anapurna RTR3200i LED on kestävä 3,2 metriä leveä roll-to-roll UV-LED-mustesuihkutulostin. Se tulostaa laadukkaita sisä- ja ulkobanereita ja mainostauluja jopa 127 m² / h nopeudella.

Päivittäiset rulla-rulla-kyltti- ja esitystyösi? Siirrä ne erittäin kiinteälle Anapurna RTR3200i LED -laitteellesi. Tämä rullalta rullalle UV- tulostin käsittelee laajan valikoiman joustavia materiaaleja sisä- ja ulkokäyttöön. Koska Anapurna RTR3200i LED on varustettu UV-LED-lampuilla, voit tulostaa monille materiaaleille ja säästää energiaa, kustannuksia ja aikaa. Nelivärinen ja valkoinen versio erottuu kyvystään tulostaa valkoista eri tiloissa, mikä parantaa painetun materiaalin peittävyyttä sekä lisää värien kontrastia ja luettavuutta. Anapurna RTR3200i LED pystyy käsittelemään myös kaksirullatulostuksen. Tämän vaihtoehdon avulla voit kaksinkertaistaa tuottavuutesi, kun tulostat pienemmille materiaaleille - olipa kyse sitten paperista, vinyylistä tai polyesteristä.

Agfa Avinci CX3200 sublimaatiotulostin

Agfa Avinci CX3200 on erittäin luotettava ja kätevä pehmeäkyltitulostin, joka pystyy tulostamaan suoraan kankaille ja siirtopaperille. Agfa Avinci CX3200-n sublimaatiotulostimen avulla voit luoda eloisia ja korkealaatuisia tulosteita jopa 3,2 m leveille polyesteripohjaisille kankaille.

Luotettava ja kätevä - maksimaaliseen käyttöaikaan ja mielenrauhaan!

Agfa Jeti Mira LED

Tämä palkittu tasotulostin tarjoaa sinulle vaikuttavan tulostuslaadun monenlaisilla materiaaleilla.

Nopeuta tulostusprosessi nopeuteen 248 m² / h, käytä telakoitavaa rulla-rullalle-laajennusta tai valitse 3D-linssitekniikka aina kun tarvitset.

Tehokas ja palkittu Jeti Mira on tasotulostin, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan sinulle optimaalinen joustavuus. Jopa 2,69 m leveät tulosteet, roll-to-roll-vaihtoehto, LED-lamput ja edistyksellinen 3D-linssitekniikka - uusimmalla Jeti Miralla on kaikki. Monipuolisena tulostusilmoituksena Jeti Mira tuottaa alan johtavan tulostuslaadun kuudessa värissä (CMYKLcLm) ja valkoisessa valinnaisella (3D) lakalla tai pohjamaalilla. 7 pl pisarat tuottavat upeita, yksityiskohtaisia ​​kuvia ja teräviä tekstiä - jopa niin pienissä kuin 4-pistetyypeissä, sekä positiivisissa että negatiivisissa. Erittäin tehokas Jeti Mira tarjoaa tulostus- ja valmistelutilan, jonka avulla voit ladata pöydän toisen puolen samalla, kun toinen puoli tulostaa. Varustettu UV-LED-lampuilla kuivausprosessia varten, se tarjoaa myös merkittäviä etuja suorituskyvyn, sijoitetun pääoman tuottoprosentin, kustannusten, kunnossapidon, ympäristön ja ylimääräisen liiketoiminnan luomisen kannalta.

Valmistettu Kanadassa.

Agfa Mira on demohuoneessamme testausta varten. Ota yhteyttä ja katso suorituskyky ja laatu omin silmin!

Agfa Jeti Tauro 2500 LED

Hybridi Jeti Tauro H2500 LED perustuu UV-LED-kovettumiseen tarjotakseen sinulle elävät kuusi väriä (plus valkoinen tai valkoinen ja primer) tulosteet, uskomattoman tuottavuuden (jopa 275 m2 / h) ja huippuluokan automaation lukemattomille jäykille ja joustaville mediasovelluksille .

Vankka hybridi-UV-tulostin, jossa on integroitu roll-to-roll-järjestelmä, Jeti Tauro H2500 LED sisältää jatkuvan ja automaattisen jäykän ja joustavan materiaalin syötön. Sen mahdollisuudet ovat rajattomat - UV-LED-kovettuminen, jopa 2,54 m leveät tulosteet, tulostusnopeus 275 m2 / h ja lukemattomat sovellukset. Jeti Tauro H2500: n vakiona on sisäänrakennettu kevyt rullalta rullalle satunnaista, yhden rullan tulostusta varten. Master roll-to-roll -vaihtoehto on ihanteellinen pitkäaikaiseen roll-to-roll-työhön. Tulostinta voidaan käyttää myös arkille - se mahdollistaa nopean läpisyötön ja tuskin mitään materiaalihukkaa.

Agfa Jeti Tauro H3300 LED

Erittäin tuottava laajakuvamuotoinen UV-LED-mustesuihkutulostinsarja jäykille ja joustaville materiaaleille

Tämä hybridimuotoinen suurikokoinen UV LED -tulostinperhe yhdistää palkitun tulostuslaadun äärimmäiseen tuottavuuteen, huipputekniseen automaatioon ja vähäiseen värinkulutukseen. Jeti Tauro H3300 LED -tulostimet käsittelevät helposti äärimmäistä työmäärää ja 24/7 -tulostusta. Tuota erinomaisia tulosteita, joiden leveys on enintään 3,3 m ja nopeus 600 m2/h. Agfan erittäin pigmentoituneiden värien nopean UV-kovettumisen ja Asanti-työnkulkuohjelmiston älykkäiden automaatio-ominaisuuksien ansiosta nämä tulostimet ylittävät odotukset joka kerta.  

Agfa Oberon RTR3300

Oberon RTR3300 on 3,3 m huippuluokan UV-rullatulostin, joka yhdistää äärimmäisen tuottavuuden ja ainutlaatuiseen helppokäyttöisyyteen.

Oberon RTR3300 kattaa merkittävän materiaalivalikoiman ja laajan valikoiman sovelluksia, mukaan lukien verkko- ja taustavalaistut tulosteet. Tämän avulla voit toteuttaa kaikki asiakkaidesi luovat toiveet ja samalla inspiroida heitä tutkimaan uusia ideoita. Tämä tukeva ja luotettava työhevonen on saatavana CMYK+W sekä kuuden värisenä käyttäjän tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Tuplarullan vaihtoehto pystyy käsittelemään kaksi rullaa, joista kukin on enintään 1,6 metriä leveä, mikä kaksinkertaistaa kokonaistehon. Useat älykkäät ominaisuudet optimoivat median käytön. Oberon RTR3300: n UV-LED-musteet on optimoitu joustaville materiaaleille. Ne ovat täysin teollisuuden normien mukaisia ​​ihmisten terveyden ja ympäristön suojelemiseksi. Saatuaan korkeimman luokan GREENGUARD GOLD -sertifikaatin, ne täyttävät maailman tiukimmat kemikaalipäästöstandardit. Oberon RTR3300: ta ohjaa Agfan laajakuvamuotoinen työnkulkuohjelmisto Asanti, joka automatisoi ja yksinkertaistaa koko painoprosessia painatuksesta tuotantoon viimeistelyyn.  

Diferro DL-sarja

Edullinen hybridiprässi arkkien prässäämiseen ja rullalta rullalle tuotantoon. Leveys 130 cm. Sylinterin halkaisija 20 cm. Erinomainen kumppani esim. Epson SC-F6300 tulostimelle.   https://www.diferro.com.tr/dl-series/  

Diferro DM-sarja

Suuri "DM" huippuluokan kone on kehittynyt ja sisältää nyt monia ainutlaatuisia uusia ominaisuuksia. Diferro on luonut todella kustannustehokkaan koneen, joka ei ole vain suunniteltu kestämään, vaan tarjoaa myös useita kokoonpanovaihtoehtoja ja suorituskykyä, joka vaaditaan tehokkaaseen tulostusviimeistelyyn. Vaikka sitä käytetään pääasiassa tekstiilien siirtotulostukseen, sitä voidaan käyttää myös muihin lämmönsiirtotoimintoihin. Sylinterin halkaisija 40 cm, 60cm tai 100cm. Leveydet 190cm, 260cm tai 330cm. https://www.diferro.com.tr/dm-series/

Diferro DP-sarja

Hybridiprässi, joka suunniteltu arkkien prässäämiseen. Nopea ja kestävä. Sylinterin halkaisija 40cm, 60cm tai 100cm.   https://www.diferro.com.tr/dp-series/  

EPSON Surecolor SC-S40600

Liuotintulostin, jolla on lyömättömät ominaisuudet!

Keskimääräiselle tulostusmäärälle. Haluaisit vuokrata koneen? Kysyy tarjousta!

EPSON Surecolor SC-S60600

Nopeus ja lyömättömät ominaisuudet!

Isolle tulostusmäärälle. Haluaisit vuokrata koneen? Kysyy tarjousta!

EPSON Surecolor SC-S60600L

Nopeus ja lyömättömät ominaisuudet!

Isolle tulostusmäärälle. Haluaisit vuokrata koneen? Kysyy tarjousta!

EPSON Surecolor SC-S80600

Lyömättömät värit ja ominaisuudet!

Isolle tulostusmäärälle, jos tarvitaan lisävärejä nopeudesta tinkimättä. Haluaisit vuokrata koneen? Kysyy tarjousta!

Inca Onset X

Yksi alusta, ääretön potentiaali

Onset X tarjoaa yhden alustan, skaalautuvan ratkaisun, jonka käyttäjät voivat konfiguroida haluamallaan tavalla tarjotakseen juuri tarvitsemansa nopeuden ja/tai värien yhdistelmän. He voivat aloittaa Onset X1:llä ja – liiketoiminnan kehittyessä – päivittää ensin Onset X2:een ja lopulta huippuluokan Onset X3:een.

Keencut Evolution 3

Keencut Evolution3 todella tekee tarkasta leikkaamisesta helpompaa kuin koskaan ennen. Markkinajohtajina Keencut pyrkii aina edistämään leikkausteknologiaa, ja Evolution3 on todella harppaus eteenpäin. Ainutlaatuinen muotoilu tarjoaa teknistä kehitystä, jota ei löydy mistään muusta pöytäleikkurien valikoimasta. Evolution3-malleja on kolme: SmartFold, joka voidaan säilyttää penkin alle, BenchTop, joka kiinnitetään työtasoon, ja kannettava FreeHand-versio. https://www.youtube.com/watch?v=Ch1jnHqkgLQ&list=TLGG2x4YRUUT-r8xNzAzMjAyMg  

Keencut Simplex

Poista käsiveitsen käytön turvallisuusriski lisäämällä kevyt Simplex työkalusarjaan. Ihanteellinen työpajassa tai paikan päällä, käsityöläisen tai asentajan käyttöön, Simplex tarjoaa tarkan leikkaustarkkuuden missä tahansa ympäristössä. Se käsittelee monenlaisia materiaaleja PVC-vaahtomuovilevystä lattianpäällysteisiin, ja sen erinomainen rakennuslaatu ja vankka muotoilu tekevät siitä täydellisen kannettavan laitteen.

Kongsberg C leikkurit

KORKEA SUORITUSKYKY - leikkuunopeus jopa 1666 mm/s ja kiihtyvyys jopa 1,65G. Kongsberg C -pöytä on suunniteltu pysymään ajan tasalla nykypäivän ja huomisen nopeampien ja leveämpien tulostimien kanssa. Monipuolisuuden, tarkkuuden ja tuottavuuden standardit ylittävät kaikki pöydät. Se on nr.1  monitoiminen digitaalinen viimeistelijä opaste-, näyttö- ja pakkaussovelluksiin.  

Kongsberg X leikkurit

Kongsberg X -leikkuupöytä on helposti markkinoiden monipuolisin digitaalinen viimeistelylaite. Kongsberg X tasoleikkuri kehittyy yrityksesi tarpeiden mukaan ja tarjoaa monipuolisuutta monenlaisiin leikkaussovelluksiin riippumatta siitä, onko kohdistuksesi 2D vai 3D; pakkaus, kyltit tai telineet. https://www.youtube.com/watch?v=z5pHedJAyUk

Kongsberg XE leikkurit

Kongsberg XE on Kongsbergin pienin digitaalinen leikkauspöytä. Se on suunniteltu tarjoamaan nopea, korkealaatuinen ratkaisu pakkausten näytteenottoon ja tuotantoon. Kongsberg XE: n avulla käyttäjät voivat odottaa digitaalista viimeistelyratkaisua, joka ylittää muut sekä tuottavuudessa että tarkkuudessa. XE-pöydät tarjoavat tarkan liikkeenohjauksen, uuden, nopean servojärjestelmän ja täydellisen työkalusarjan ansiosta hammaspyörän X / Y-vetolaitteen, joka tarjoaa suuren toimintanopeuden ja tarkkuuden - helppo käyttää.