AGFA on ainoa tulostinvalmistaja maailmassa, joka valmistaa itse kaikki kolme tärkeintä tuotantoelementtiään:
1) Kehittää ja valmistaa teollisuustulostimia, jotka kestävät menestyksekkäästi 24/7-tuotannon
2) Kehittää omaa tulostusohjelmistoa ”Asanti”,jolla on huippuluokan tulostusautomaatioominaisuudet
3) Omistaa Euroopan suurimman mustesuihkuyhtiön
Nämä kolme tekijää yhdessä mahdollistavat parhaan kannattavuuden saavuttamisen laajakuvatulostuksen alalla

Näytetään kaikki 8 tulosta

Agfa Anapurna FB2540i LED

Anapurna FB2540i LED on 6-väri plus valkoinen nopea, UV-kovettuva tasotulostin, joka tulostaa jopa 96 m² / h nopeudella.

Anapurna FB2540i LED on nopea UV-tasotulostin Se on ihanteellinen useiden töiden tulostamiseen erikokoisille materiaaleille. Reunaton tulostus välttää ylimääräisen viimeistelyn, mikä säästää aikaa ja rahaa. Anapurna FB2540i LED tulostaa useita väri- ja valkoisia mustekerroksia kerralla. Valkoinen muste ja kuusi väriä mahdollistavat sen, että se tuottaa tulosteita, jotka antavat sinulle ja asiakkaillesi kilpailuedun. Agfan huipputason värit tarjoavat pienen kulutuksen.

Agfa Anapurna Hybrid LED sarja

Nopea 4/6-väri + valkoinen UV-hybriditulostin, jonka tulostusleveys on 1,65 - 3,2 m sisä- ja ulkokäyttöön. Laajaformaattinen Anapurna LED -sarja soveltuu täydellisesti asiakkaille, jotka haluavat yhdistää levyjen ja rulla rullalta -tulostustyöt. Koneet tulostavat korkeintaan 3,2 metriä ja yhdistävät korkean laadun korkeaan tuottavuuteen ulko- ja sisätiloissa. Valkoisen musteen toiminto luo mahdollisuuden tulostaa läpinäkyvälle materiaalille taustavalaistua sovellusta varten tai valkoisen tulostamiseksi pistevärinä. Valitse lisävarusteena saatava automaattinen syöttölaite tuottavuutesi lisäämiseksi. Hybridi Anapurna-LEDit on varustettu ilmajäähdytteisillä UV-LED-valoilla, jotka säästävät energiaa, kustannuksia ja aikaa. Pienen energiantuotonsa ansiosta nämä LED-valot ovat ihanteellisia ohuille lämpöherkille materiaaleille. Ne johtavat myös nopeampaan toimintaan, koska ne voidaan kytkeä päälle ja pois päältä välittömästi.

Agfa Anapurna RTR3200i LED

Anapurna RTR3200i LED on kestävä 3,2 metriä leveä roll-to-roll UV-LED-mustesuihkutulostin. Se tulostaa laadukkaita sisä- ja ulkobanereita ja mainostauluja jopa 127 m² / h nopeudella.

Päivittäiset rulla-rulla-kyltti- ja esitystyösi? Siirrä ne erittäin kiinteälle Anapurna RTR3200i LED -laitteellesi. Tämä rullalta rullalle UV- tulostin käsittelee laajan valikoiman joustavia materiaaleja sisä- ja ulkokäyttöön. Koska Anapurna RTR3200i LED on varustettu UV-LED-lampuilla, voit tulostaa monille materiaaleille ja säästää energiaa, kustannuksia ja aikaa. Nelivärinen ja valkoinen versio erottuu kyvystään tulostaa valkoista eri tiloissa, mikä parantaa painetun materiaalin peittävyyttä sekä lisää värien kontrastia ja luettavuutta. Anapurna RTR3200i LED pystyy käsittelemään myös kaksirullatulostuksen. Tämän vaihtoehdon avulla voit kaksinkertaistaa tuottavuutesi, kun tulostat pienemmille materiaaleille - olipa kyse sitten paperista, vinyylistä tai polyesteristä.

Agfa Jeti Mira LED

Tämä palkittu tasotulostin tarjoaa sinulle vaikuttavan tulostuslaadun monenlaisilla materiaaleilla.

Nopeuta tulostusprosessi nopeuteen 248 m² / h, käytä telakoitavaa rulla-rullalle-laajennusta tai valitse 3D-linssitekniikka aina kun tarvitset.

Tehokas ja palkittu Jeti Mira on tasotulostin, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan sinulle optimaalinen joustavuus. Jopa 2,69 m leveät tulosteet, roll-to-roll-vaihtoehto, LED-lamput ja edistyksellinen 3D-linssitekniikka - uusimmalla Jeti Miralla on kaikki. Monipuolisena tulostusilmoituksena Jeti Mira tuottaa alan johtavan tulostuslaadun kuudessa värissä (CMYKLcLm) ja valkoisessa valinnaisella (3D) lakalla tai pohjamaalilla. 7 pl pisarat tuottavat upeita, yksityiskohtaisia ​​kuvia ja teräviä tekstiä - jopa niin pienissä kuin 4-pistetyypeissä, sekä positiivisissa että negatiivisissa. Erittäin tehokas Jeti Mira tarjoaa tulostus- ja valmistelutilan, jonka avulla voit ladata pöydän toisen puolen samalla, kun toinen puoli tulostaa. Varustettu UV-LED-lampuilla kuivausprosessia varten, se tarjoaa myös merkittäviä etuja suorituskyvyn, sijoitetun pääoman tuottoprosentin, kustannusten, kunnossapidon, ympäristön ja ylimääräisen liiketoiminnan luomisen kannalta.

Valmistettu Kanadassa.

Agfa Mira on demohuoneessamme testausta varten. Ota yhteyttä ja katso suorituskyky ja laatu omin silmin!

Agfa Jeti Tauro 2500 LED

Hybridi Jeti Tauro H2500 LED perustuu UV-LED-kovettumiseen tarjotakseen sinulle elävät kuusi väriä (plus valkoinen tai valkoinen ja primer) tulosteet, uskomattoman tuottavuuden (jopa 275 m2 / h) ja huippuluokan automaation lukemattomille jäykille ja joustaville mediasovelluksille .

Vankka hybridi-UV-tulostin, jossa on integroitu roll-to-roll-järjestelmä, Jeti Tauro H2500 LED sisältää jatkuvan ja automaattisen jäykän ja joustavan materiaalin syötön. Sen mahdollisuudet ovat rajattomat - UV-LED-kovettuminen, jopa 2,54 m leveät tulosteet, tulostusnopeus 275 m2 / h ja lukemattomat sovellukset. Jeti Tauro H2500: n vakiona on sisäänrakennettu kevyt rullalta rullalle satunnaista, yhden rullan tulostusta varten. Master roll-to-roll -vaihtoehto on ihanteellinen pitkäaikaiseen roll-to-roll-työhön. Tulostinta voidaan käyttää myös arkille - se mahdollistaa nopean läpisyötön ja tuskin mitään materiaalihukkaa.

Agfa Jeti Tauro H3300 LED

Erittäin tuottava laajakuvamuotoinen UV-LED-mustesuihkutulostinsarja jäykille ja joustaville materiaaleille

Tämä hybridimuotoinen suurikokoinen UV LED -tulostinperhe yhdistää palkitun tulostuslaadun äärimmäiseen tuottavuuteen, huipputekniseen automaatioon ja vähäiseen värinkulutukseen. Jeti Tauro H3300 LED -tulostimet käsittelevät helposti äärimmäistä työmäärää ja 24/7 -tulostusta. Tuota erinomaisia tulosteita, joiden leveys on enintään 3,3 m ja nopeus 600 m2/h. Agfan erittäin pigmentoituneiden värien nopean UV-kovettumisen ja Asanti-työnkulkuohjelmiston älykkäiden automaatio-ominaisuuksien ansiosta nämä tulostimet ylittävät odotukset joka kerta.  

Agfa Oberon RTR3300

Oberon RTR3300 on 3,3 m huippuluokan UV-rullatulostin, joka yhdistää äärimmäisen tuottavuuden ja ainutlaatuiseen helppokäyttöisyyteen.

Oberon RTR3300 kattaa merkittävän materiaalivalikoiman ja laajan valikoiman sovelluksia, mukaan lukien verkko- ja taustavalaistut tulosteet. Tämän avulla voit toteuttaa kaikki asiakkaidesi luovat toiveet ja samalla inspiroida heitä tutkimaan uusia ideoita. Tämä tukeva ja luotettava työhevonen on saatavana CMYK+W sekä kuuden värisenä käyttäjän tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Tuplarullan vaihtoehto pystyy käsittelemään kaksi rullaa, joista kukin on enintään 1,6 metriä leveä, mikä kaksinkertaistaa kokonaistehon. Useat älykkäät ominaisuudet optimoivat median käytön. Oberon RTR3300: n UV-LED-musteet on optimoitu joustaville materiaaleille. Ne ovat täysin teollisuuden normien mukaisia ​​ihmisten terveyden ja ympäristön suojelemiseksi. Saatuaan korkeimman luokan GREENGUARD GOLD -sertifikaatin, ne täyttävät maailman tiukimmat kemikaalipäästöstandardit. Oberon RTR3300: ta ohjaa Agfan laajakuvamuotoinen työnkulkuohjelmisto Asanti, joka automatisoi ja yksinkertaistaa koko painoprosessia painatuksesta tuotantoon viimeistelyyn.  

Onset X

Yksi alusta, ääretön potentiaali

Onset X tarjoaa yhden alustan, skaalautuvan ratkaisun, jonka käyttäjät voivat konfiguroida haluamallaan tavalla tarjotakseen juuri tarvitsemansa nopeuden ja/tai värien yhdistelmän. He voivat aloittaa Onset X1:llä ja – liiketoiminnan kehittyessä – päivittää ensin Onset X2:een ja lopulta huippuluokan Onset X3:een.