Näytetään kaikki 3 tulosta

Kongsberg C leikkurit

KORKEA SUORITUSKYKY - leikkuunopeus jopa 1666 mm/s ja kiihtyvyys jopa 1,65G. Kongsberg C -pöytä on suunniteltu pysymään ajan tasalla nykypäivän ja huomisen nopeampien ja leveämpien tulostimien kanssa. Monipuolisuuden, tarkkuuden ja tuottavuuden standardit ylittävät kaikki pöydät. Se on nr.1  monitoiminen digitaalinen viimeistelijä opaste-, näyttö- ja pakkaussovelluksiin.  

Kongsberg X leikkurit

Kongsberg X -leikkuupöytä on helposti markkinoiden monipuolisin digitaalinen viimeistelylaite. Kongsberg X tasoleikkuri kehittyy yrityksesi tarpeiden mukaan ja tarjoaa monipuolisuutta monenlaisiin leikkaussovelluksiin riippumatta siitä, onko kohdistuksesi 2D vai 3D; pakkaus, kyltit tai telineet. https://www.youtube.com/watch?v=z5pHedJAyUk

Kongsberg XE leikkurit

Kongsberg XE on Kongsbergin pienin digitaalinen leikkauspöytä. Se on suunniteltu tarjoamaan nopea, korkealaatuinen ratkaisu pakkausten näytteenottoon ja tuotantoon. Kongsberg XE: n avulla käyttäjät voivat odottaa digitaalista viimeistelyratkaisua, joka ylittää muut sekä tuottavuudessa että tarkkuudessa. XE-pöydät tarjoavat tarkan liikkeenohjauksen, uuden, nopean servojärjestelmän ja täydellisen työkalusarjan ansiosta hammaspyörän X / Y-vetolaitteen, joka tarjoaa suuren toimintanopeuden ja tarkkuuden - helppo käyttää.