Näytetään kaikki 3 tulosta

Agfa Anapurna FB2540i LED

Anapurna FB2540i LED on 6-väri plus valkoinen nopea, UV-kovettuva tasotulostin, joka tulostaa jopa 96 m² / h nopeudella.

Anapurna FB2540i LED on nopea UV-tasotulostin Se on ihanteellinen useiden töiden tulostamiseen erikokoisille materiaaleille. Reunaton tulostus välttää ylimääräisen viimeistelyn, mikä säästää aikaa ja rahaa. Anapurna FB2540i LED tulostaa useita väri- ja valkoisia mustekerroksia kerralla. Valkoinen muste ja kuusi väriä mahdollistavat sen, että se tuottaa tulosteita, jotka antavat sinulle ja asiakkaillesi kilpailuedun. Agfan huipputason värit tarjoavat pienen kulutuksen.

Agfa Jeti Mira LED

Tämä palkittu tasotulostin tarjoaa sinulle vaikuttavan tulostuslaadun monenlaisilla materiaaleilla.

Nopeuta tulostusprosessi nopeuteen 248 m² / h, käytä telakoitavaa rulla-rullalle-laajennusta tai valitse 3D-linssitekniikka aina kun tarvitset.

Tehokas ja palkittu Jeti Mira on tasotulostin, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan sinulle optimaalinen joustavuus. Jopa 2,69 m leveät tulosteet, roll-to-roll-vaihtoehto, LED-lamput ja edistyksellinen 3D-linssitekniikka - uusimmalla Jeti Miralla on kaikki. Monipuolisena tulostusilmoituksena Jeti Mira tuottaa alan johtavan tulostuslaadun kuudessa värissä (CMYKLcLm) ja valkoisessa valinnaisella (3D) lakalla tai pohjamaalilla. 7 pl pisarat tuottavat upeita, yksityiskohtaisia ​​kuvia ja teräviä tekstiä - jopa niin pienissä kuin 4-pistetyypeissä, sekä positiivisissa että negatiivisissa. Erittäin tehokas Jeti Mira tarjoaa tulostus- ja valmistelutilan, jonka avulla voit ladata pöydän toisen puolen samalla, kun toinen puoli tulostaa. Varustettu UV-LED-lampuilla kuivausprosessia varten, se tarjoaa myös merkittäviä etuja suorituskyvyn, sijoitetun pääoman tuottoprosentin, kustannusten, kunnossapidon, ympäristön ja ylimääräisen liiketoiminnan luomisen kannalta.

Valmistettu Kanadassa.

Agfa Mira on demohuoneessamme testausta varten. Ota yhteyttä ja katso suorituskyky ja laatu omin silmin!

Inca Onset X

Yksi alusta, ääretön potentiaali

Onset X tarjoaa yhden alustan, skaalautuvan ratkaisun, jonka käyttäjät voivat konfiguroida haluamallaan tavalla tarjotakseen juuri tarvitsemansa nopeuden ja/tai värien yhdistelmän. He voivat aloittaa Onset X1:llä ja – liiketoiminnan kehittyessä – päivittää ensin Onset X2:een ja lopulta huippuluokan Onset X3:een.