Näytetään kaikki 3 tulosta

Agfa Anapurna Hybrid LED sarja

Nopea 4/6-väri + valkoinen UV-hybriditulostin, jonka tulostusleveys on 1,65 - 3,2 m sisä- ja ulkokäyttöön. Laajaformaattinen Anapurna LED -sarja soveltuu täydellisesti asiakkaille, jotka haluavat yhdistää levyjen ja rulla rullalta -tulostustyöt. Koneet tulostavat korkeintaan 3,2 metriä ja yhdistävät korkean laadun korkeaan tuottavuuteen ulko- ja sisätiloissa. Valkoisen musteen toiminto luo mahdollisuuden tulostaa läpinäkyvälle materiaalille taustavalaistua sovellusta varten tai valkoisen tulostamiseksi pistevärinä. Valitse lisävarusteena saatava automaattinen syöttölaite tuottavuutesi lisäämiseksi. Hybridi Anapurna-LEDit on varustettu ilmajäähdytteisillä UV-LED-valoilla, jotka säästävät energiaa, kustannuksia ja aikaa. Pienen energiantuotonsa ansiosta nämä LED-valot ovat ihanteellisia ohuille lämpöherkille materiaaleille. Ne johtavat myös nopeampaan toimintaan, koska ne voidaan kytkeä päälle ja pois päältä välittömästi.

Agfa Jeti Tauro 2500 LED

Hybridi Jeti Tauro H2500 LED perustuu UV-LED-kovettumiseen tarjotakseen sinulle elävät kuusi väriä (plus valkoinen tai valkoinen ja primer) tulosteet, uskomattoman tuottavuuden (jopa 275 m2 / h) ja huippuluokan automaation lukemattomille jäykille ja joustaville mediasovelluksille .

Vankka hybridi-UV-tulostin, jossa on integroitu roll-to-roll-järjestelmä, Jeti Tauro H2500 LED sisältää jatkuvan ja automaattisen jäykän ja joustavan materiaalin syötön. Sen mahdollisuudet ovat rajattomat - UV-LED-kovettuminen, jopa 2,54 m leveät tulosteet, tulostusnopeus 275 m2 / h ja lukemattomat sovellukset. Jeti Tauro H2500: n vakiona on sisäänrakennettu kevyt rullalta rullalle satunnaista, yhden rullan tulostusta varten. Master roll-to-roll -vaihtoehto on ihanteellinen pitkäaikaiseen roll-to-roll-työhön. Tulostinta voidaan käyttää myös arkille - se mahdollistaa nopean läpisyötön ja tuskin mitään materiaalihukkaa.

Agfa Jeti Tauro H3300 LED

Erittäin tuottava laajakuvamuotoinen UV-LED-mustesuihkutulostinsarja jäykille ja joustaville materiaaleille

Tämä hybridimuotoinen suurikokoinen UV LED -tulostinperhe yhdistää palkitun tulostuslaadun äärimmäiseen tuottavuuteen, huipputekniseen automaatioon ja vähäiseen värinkulutukseen. Jeti Tauro H3300 LED -tulostimet käsittelevät helposti äärimmäistä työmäärää ja 24/7 -tulostusta. Tuota erinomaisia tulosteita, joiden leveys on enintään 3,3 m ja nopeus 600 m2/h. Agfan erittäin pigmentoituneiden värien nopean UV-kovettumisen ja Asanti-työnkulkuohjelmiston älykkäiden automaatio-ominaisuuksien ansiosta nämä tulostimet ylittävät odotukset joka kerta.