Näytetään kaikki 2 tulosta

Agfa Anapurna RTR3200i LED

Anapurna RTR3200i LED on kestävä 3,2 metriä leveä roll-to-roll UV-LED-mustesuihkutulostin. Se tulostaa laadukkaita sisä- ja ulkobanereita ja mainostauluja jopa 127 m² / h nopeudella.

Päivittäiset rulla-rulla-kyltti- ja esitystyösi? Siirrä ne erittäin kiinteälle Anapurna RTR3200i LED -laitteellesi. Tämä rullalta rullalle UV- tulostin käsittelee laajan valikoiman joustavia materiaaleja sisä- ja ulkokäyttöön. Koska Anapurna RTR3200i LED on varustettu UV-LED-lampuilla, voit tulostaa monille materiaaleille ja säästää energiaa, kustannuksia ja aikaa. Nelivärinen ja valkoinen versio erottuu kyvystään tulostaa valkoista eri tiloissa, mikä parantaa painetun materiaalin peittävyyttä sekä lisää värien kontrastia ja luettavuutta. Anapurna RTR3200i LED pystyy käsittelemään myös kaksirullatulostuksen. Tämän vaihtoehdon avulla voit kaksinkertaistaa tuottavuutesi, kun tulostat pienemmille materiaaleille - olipa kyse sitten paperista, vinyylistä tai polyesteristä.

Agfa Oberon RTR3300

Oberon RTR3300 on 3,3 m huippuluokan UV-rullatulostin, joka yhdistää äärimmäisen tuottavuuden ja ainutlaatuiseen helppokäyttöisyyteen.

Oberon RTR3300 kattaa merkittävän materiaalivalikoiman ja laajan valikoiman sovelluksia, mukaan lukien verkko- ja taustavalaistut tulosteet. Tämän avulla voit toteuttaa kaikki asiakkaidesi luovat toiveet ja samalla inspiroida heitä tutkimaan uusia ideoita. Tämä tukeva ja luotettava työhevonen on saatavana CMYK+W sekä kuuden värisenä käyttäjän tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Tuplarullan vaihtoehto pystyy käsittelemään kaksi rullaa, joista kukin on enintään 1,6 metriä leveä, mikä kaksinkertaistaa kokonaistehon. Useat älykkäät ominaisuudet optimoivat median käytön. Oberon RTR3300: n UV-LED-musteet on optimoitu joustaville materiaaleille. Ne ovat täysin teollisuuden normien mukaisia ​​ihmisten terveyden ja ympäristön suojelemiseksi. Saatuaan korkeimman luokan GREENGUARD GOLD -sertifikaatin, ne täyttävät maailman tiukimmat kemikaalipäästöstandardit. Oberon RTR3300: ta ohjaa Agfan laajakuvamuotoinen työnkulkuohjelmisto Asanti, joka automatisoi ja yksinkertaistaa koko painoprosessia painatuksesta tuotantoon viimeistelyyn.