Näytetään kaikki 5 tulosta

MetaGuard 700 Polymeerilaminaatti

2.91
MetaGuard 700 on korkealaatuinen polymeerilaminaatti, jossa on pysyvä liuotinpohjainen liima. 70 mikronin kalvossa on uusin Apex -liima, joka takaa korkean suorituskyvyn. MG-700 soveltuu käytettäväksi tasaisilla tai heikosti kaarevilla pinnoilla, kuten ajoneuvon grafiikalla, kaupan kyltteillä ja ikkunagrafiikalla.

Metaguard MG-82 Matt monomeerilaminaatti

1.15
Mattapintainen kylmälaminaatti monomeeritarroille (lyhytaikainen käyttö, 1D tasaiset pinnat ).

Metaguard MG-85 Gloss monomeerilaminaatti

1.15
Kiiltäväpintainen kylmälaminaatti monomeeritarroille (lyhytaikainen käyttö, 1D tasaiset pinnat ).

MetaGuard MGC valulaminaatti

5.95
MetaGuard MGC on premium valulaminaatti, jossa on pysyvä liuotinpohjainen liima. Kun sitä käytetään yhdessä MetaCast® -tulostusmateriaalin kanssa, se tarjoaa sopivan järjestelmän. Se on erittäin mukautuva ja helppo levittää, ja se on suunniteltu antamaan pitkäaikainen mittojen vakaus. Metaguard MGC: llä on 10 vuoden kestävyys ja 10 vuoden MetaSure -takuu.

MetaGuard UV 700 polymeerilaminaatti

3.75
MetaGuard UV 700 on 70mic polymeerinen kalanteroitu laminaatti käytettäväksi UV -tulosteiden kanssa. Erityisesti muotoiltu liuotinpohjainen liima antaa hyvän sidoksen UV -tulosteiden vähäenergiseen pintaan ja voittaa hopeoitumisen. Päällystys MetaGuard UV 700: lla lisää kulutuksenkestävyyttä ja tulosteen kestävyyttä ja tarjoaa UV -estäjiä.