Näytetään kaikki 5 tulosta

MetaGuard 700 Polymeerilaminaatti

MetaGuard 700 on korkealaatuinen polymeerilaminaatti, jossa on pysyvä liuotinpohjainen liima. 70 mikronin kalvossa on uusin Apex -liima, joka takaa korkean suorituskyvyn. MG-700 soveltuu käytettäväksi tasaisilla tai heikosti kaarevilla pinnoilla, kuten ajoneuvon grafiikalla, kaupan kyltteillä ja ikkunagrafiikalla.

Metaguard MG-82 Matt monomeerilaminaatti

Mattapintainen kylmälaminaatti monomeeritarroille (lyhytaikainen käyttö, 1D tasaiset pinnat ).

Metaguard MG-85 Gloss monomeerilaminaatti

Kiiltäväpintainen kylmälaminaatti monomeeritarroille (lyhytaikainen käyttö, 1D tasaiset pinnat ).

MetaGuard MGC valulaminaatti

MetaGuard MGC on premium valulaminaatti, jossa on pysyvä liuotinpohjainen liima. Kun sitä käytetään yhdessä MetaCast® -tulostusmateriaalin kanssa, se tarjoaa sopivan järjestelmän. Se on erittäin mukautuva ja helppo levittää, ja se on suunniteltu antamaan pitkäaikainen mittojen vakaus. Metaguard MGC: llä on 10 vuoden kestävyys ja 10 vuoden MetaSure -takuu.

MetaGuard UV 700 polymeerilaminaatti

MetaGuard UV 700 on 70mic polymeerinen kalanteroitu laminaatti käytettäväksi UV -tulosteiden kanssa. Erityisesti muotoiltu liuotinpohjainen liima antaa hyvän sidoksen UV -tulosteiden vähäenergiseen pintaan ja voittaa hopeoitumisen. Päällystys MetaGuard UV 700: lla lisää kulutuksenkestävyyttä ja tulosteen kestävyyttä ja tarjoaa UV -estäjiä.