Näytetään kaikki 3 tulosta

Automaation rakentaminen

Workflow optimisation

Harkittu työnkulku on avain pysyä kilpailukykyisenä tänään, kun kustannukset nousevat nopeasti. Työnkulun optimointi on yksi monimutkaisimmista osista tehokkuuden pitämisessä kilpailukykyisenä. Meillä on kokemusta ja työkaluja, joiden avulla voit automatisoida tulostusyrityksesi. Se ei ole niin kallista ja monimutkaista kuin ulkopuolelta näyttää.  

Kongsbergin leikkureiden huolto

Lexplast on Kongsbergin leikkuupöytien virallinen huoltokumppani, joten saat nopeaa ja ammattitaitoista palvelua koulutetuilta teknikoltamme. Olipa sinulla huoltosopimus tai ei, meillä on ratkaisu sinulle. Uusi kone tai 20 vuotta vanha- ei ongelmia.

Profilointi

Profilointi on yksinkertaista, jos tiedät mitä olet tekemässä

Olemme käyttäneet paljon aikaa ja rahaa profiloinnin ymmärtämiseen. Nykyään voimme tarjota ammattimaista profilointia yksinkertaisista CMYK-tulostimista 9-väritulostimiin. Käytämme Barbieri -profilointilaitteistoa, jonka avulla voimme mitata myös läpinäkyvää materiaalia, joten värien saaminen suoraan taustavalaistulle kalvolle ei ole enää arvailua. Jos haluat saada hyviä tuloksia tekstiileissä, soita meille. Satojen tulostimien profiloinnin jälkeen meillä on melko hyvä käsitys siitä, miten se tehdään.