Näytetään kaikki 3 tulosta

AirMesh

115g Air Mesh tarjoaa erinomaiset tulostustulokset. Se on tehty pääasiassa suora- ja siirtosublimaatiotulostukseen. Lisäksi se soveltuu myös UV- ja lateksipainatukseen. KW 029: n paino on (115 gr / m2) ja sen suurin leveys (310 cm). Se on suosittu valinta eri sovelluksiin, kuten banneri / liput / rannaliput / rakennuksen päällyste ja aidan kangas. Tämä kangas sisältää paljon pieniä reikiä säännöllisin väliajoin, jolloin ilma pääsee virtaamaan turvallisesti reikien läpi kovassa tuulessa. Siksi sen elinkaari on pitkäikäinen verrattuna muihin lippukankaisiin.

Heavy Display-kangas (kierrätetty)

220g display- kangas KW037 on yksi myydyimmistä monikäyttöisistä bannerikankaista. Se on %100 polyesteriä. Se on tehty pääasiassa suora- ja siirtosublimaatiotulostukseen. Samalla se sopii myös UV- ja lateksipainatukseen. KW 037: n paino on (220 gr / m2) ja sen suurin leveys (310 cm). Saatavana myös kierrätettyä kangasta!

Lippukangas

110g lippukangas KW012 tarjoaa erinomaiset tulostustulokset ja erittäin suuren prosenttiosuuden peilitehosteesta painatusta kuviosta kankaan takaosassa. Se on tehty pääasiassa suora- ja siirtosublimaatiotulostukseen. Samalla se sopii myös UV- ja lateksipainatukseen. KW 012: n paino on (110 gr / m2) ja sen suurin leveys (310 cm).