Näytetään kaikki 4 tulosta

Heavy 105 siirtopaperi

Suorituskykyinen paperi suurille mustetiheyksille

Heavy105 tarjoaa tasaisen suorituskyvyn ja on kehitetty tulostukseen profiileilla, jotka edellyttävät suurempaa mustetiheyttä. Pohjapaperiyhdisteformulaatio sietää äärimmäisen määrän mustetta, kun taas itse paperi pysyy tasaisena tulostuksen aikana. heavy105 tuo esiin syvät, elävät värit luodakseen selkeät ja terävät kuvat, ja se on räätälöity pehmeille opasteille ja urheiluvaatteille.

Lite 65 siirtopaperi

Monikäyttöinen paperi päivittäiseen käyttöön

Monipuolinen värisublimaation siirto kaikille polyesterimateriaaleille. Tämä yleiskäyttöinen siirtopaperi sopii mainospalkkeihin, lippuihin ja yksilölliseen sisustukseen.

Speed 85 siirtopaperi

Nopea paperi raskaille mustemäärille.

Nopeasti kuivuva dye-sublimaation siirtopaperi kaikille polyesterimateriaaleille. Tämä paperi kestää erittäin suuren mustemäärän tinkimättä kuivumisajasta. Sen kyky kestää raskaita mustekuormia mahdollistaa syvän mustan ja elävien värien toistamisen, jota vaaditaan sovelluksissa, kuten valaistut opasteet ja ulkobannerit.

Superlite 45 siirtopaperi

Innovatiivinen kevyt paperi yksityiskohtaiseen tulostukseen

Kevyt dye-sublimaation siirtopaperi, joka sopii kaikille polyesteri- ja kevyille tekstiileille. Sen ainutlaatuinen pinnoite on ihanteellinen ratkaisu sisä- ja muotikäyttöön.