Näytetään kaikki 6 tulosta

’Silver Bullet’ Pro Wall Primer

'Silver Bullet' Pro -seinäpohjamaali on kehitetty ainutlaatuisesti suurikokoiseen sisustussovellukseen. ISA Vuoden tuote 2019 -voittaja on nyt osa Metamark -pintakäsittelynesteiden valikoimaa. Suositellaan Metamark DécorMark -seinäpäällysteille. ”Silver Bullet” Pro Primer voittaa olemassa olevien seinäpintojen vaihtelevuuden varmistaakseen ongelmattoman seinägrafiikan. Sillä on heikko haju, nopeasti kuivuva kaava ja se kuivuu kirkkaasti. Koko: Tuote toimitetaan 5 litran säiliössä, joka kattaa jopa 25-50 neliömetriä.

Adhesive Remover

22.50

Metamark Adhesive Remover

Poistaa tehokkaasti liiman, tervan ja rasvan.

Tehokas puhdistusaine, joka on suunniteltu poistamaan tarrasovellukselle haitalliset epäpuhtaudet. Metamark -liimanpoistoaine poistaa tehokkaasti liiman, tervan, rasvan ja muun tien lian. Se soveltuu myös liimanpoistoaineeksi liuotinpohjaisten liimojen hajottamiseen. Levitä puhtaalla, nukkaamattomalla mikrokuituliinalla, ja levityksen jälkeen suosittelemme Metamark Surface Cleanerin käyttöä. Metamark Adhesive Remover toimitetaan ruiskupistoolipullossa.

Application Fluid

8.25

Metamark Application Fluid

Kehittynyt koostumus helpottaa märkälevitystä.

Ylimääräinen neste kuivuu nopeammin, jolloin lopputulos on täydellinen. Se on ihanteellinen käytettäväksi Metamark Apex -liuotinliimojen kanssa. 1 litra toimitetaan ruiskupistoolilla ja pakataan yksittäin, 4 tai 12 kpl. Saatavana myös 5 litran täyttöpakkauksena.

Cleaning Cloth

Laadukkaat pehmeät neulotut mikrokuituliinat, jotka sopivat erinomaisesti vinyyligrafiikan pinnan esikäsittelyyn

Käytä eri värejä tunnistamaan käytettävät puhdistusaineet ristikontaminaation välttämiseksi. Konepestävä 40 °, 30% polyamidi, 70% polyesteri. Pakattu 10: een tai 3 värin sekoituspakkaukseen. Koko: 40 cm x 40 cm

Isopropyl Alcohol IPA

18.50

Metamark Isopropyl Alcohol (IPA)

Puhdistaa tehokkaasti rasvan, öljyt ja liimajäämät.

Metamark -isopropyylialkoholi (IPA) on olennainen ja tehokas tapa puhdistaa ajoneuvoon jäänyt rasva, öljy tai liima ennen käärimisen aloittamista. Isopropanoli liuottaa laajan valikoiman yhdisteitä ja haihtuu hyvin nopeasti jättäen käytännössä nolla öljyjälkiä. Metamark -isopropyylialkoholi (IPA) toimitetaan ruiskupistoolipullossa, ja se takaa, että pinta on puhdas ja valmis vinyyligrafiikalle ja muille liimoille. Levitä puhtaalla, nukkaamattomalla mikrokuituliinalla, ja suosittelemme sen käyttöä yhdessä Metamark Adhesive Removerin ja Metamark Surface Cleanerin kanssa.

Surface Cleaner

9.50

Metamark Surface Cleaner

Paras yksitoiminen puhdistusaine, jota käytät!

Tätä erittäin tehokasta, käyttäjäystävällistä go-to-tuotetta voidaan käyttää yksinään tai osana monivaiheista puhdistusprosessia ajoneuvon paneeleissa, lasissa tai verhouksessa. Suosittelemme Metamark Surface Cleanerin käyttöä Metamark Adhesive Removerin käytön jälkeen ja sen levittämistä puhtaalla, nukkaamattomalla mikrokuituliinalla. Metamark Surface Cleaner toimitetaan ruiskupistoolipullossa, ja asiakkaamme kertovat meille jatkuvasti, että se on todella "paras yksitoiminen puhdistusaine".