Määratlemata

Kongsberg C20

Kongsberg C20 leikkuri

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) on ilmoittanut laajentavansa C-sarjan digitaalisten viimeistelypöytien valikoimaansa markkinoille tuodakseen uuden pienikokoisen C20-mallin-markkinoiden pienimmän nopean tuotantopöydän.

Uusi Kongsberg C20 sisältää kaikki markkinoiden johtavan Kongsberg C -sarjan ammatilliset ominaisuudet – tunnetuimpana saatavilla olevista tuottavimmista leikkuupöydistä – vain 1,6 m x 1,4 m: n pieneen kokoon. Vaikka C20 on Kongsbergin C -sarjan pienin, se säilyttää kaikki samat ammatilliset ominaisuudet ja tekniset tiedot kuin suuret kollegansa.

”Tiedämme, että teollisuusvalmistajat ja pienet kyltit vaativat nopean leikkauspöydän pysyäkseen valmistusprosessin tasalla, mutta lattiatila on ylivoimainen”, sanoo Kongsbergin tarkkuusleikkausjärjestelmien johtaja Stuart Fox. ”Tilan omistamisen tai vuokraamisen korkeat kustannukset ovat vakava ongelma monille kyltti- ja näyttömarkkinoilla. Uuden Kongsberg C20: n ansiosta näiden yritysten ei enää tarvitse tehdä kompromisseja tuotannossa ja laadussa käytettävissä olevan tilan puutteen vuoksi. ”

Vankka huipputekniikka varmistaa, että Kongsbergin C-sarja tarjoaa parhaan suorituskyvyn. Leikkuupöytä hyödyntää space age teknologiaa, jossa yhdistyvät alumiinikomposiittipöytä, hammaspyörävetolaite ja dynaaminen pöytäkartoitus, jotka yhdessä takaavat parhaan leikkaustarkkuuden ja johdonmukaisuuden. Tuotannon aikana on saatavana useita työkaluyhdistelmiä, ja työkalujärjestelmään kuuluu materiaalin paksuusanturi ja valinnainen kamera painetun ja painamattoman materiaalin rekisteröimiseksi.

”Kuten koko C -sarjan tuotevalikoimamme, Kongsbergin korkean suorituskyvyn työkalut on kehitetty erityisesti parantamaan käyttäjien suorituskykyä ja laatua”, Stuart lisäsi. ”Kongsberg C20 on investointi, joka auttaa nostamaan omistajan luovuuden ja tuotannon uudelle tasolle.

”Optimaalisen suorituskyvyn saavuttaminen merkittävästi pienemmällä jalanjäljellä on todellinen muutos kyltti- ja näyttömarkkinoilla.”

Lisätietoja Kongsberg C -sarjan tuotteista on osoitteessa

www.kongsbergsystems.com/cutting-systems/c