Määratlemata

Agfa nimittää Lexplastin tulostimiensa jälleenmyyjäksi Suomessa ja Virossa

Agfa Jeti Tauro H3300 auto

Agfa ja Lexplast solmivat yksinoikeuden valtuutetun jälleenmyyntisopimuksen edustamaan Agfa -mustesuihkutarjontaa Suomessa ja Virossa.

Suurkuvatulostuksen laitteita valmistava Agfa on tehnyt jälleenmyyntisopimuksen virolaisen Lexplast-yrityksen kanssa. Sopimus kattaa Agfan inkjet-tulostimien tuotevalikoiman myynnin yksinedustuksella Suomessa ja Virossa.

Vuonna 1994 perustettu Lexplast on edustanut Virossa useita tunnettuja suurkuvatulostamisen tuotemerkkejä kuten Epson, Esko, Kongsberg, Keencut ja VHF. Yritys on myös myynyt  tarvikkeita ja tulostusmateriaaleja. Lexplast aloitti liiketoiminnan Suomessakin vuonna 2020.

Agfan tiedotteen mukaan Lexplast tulee edustamaan Agfan koko suurkuvatulostimen valikoimaa, johon kuuluvat Jeti-tulostimet, Oberon rullatulostin, Anapurna-tulostimet ja Avinci tekstiilitulostin. Lexplast tarjoaa myös Agfan värejä ja Asanti työnkulkuohjelmistoa.

– Olemme iloisia yhteistyön aloittamisesta Lexplastin kanssa. Sen tavoitteena on lisätä osuuttamme Suomen suurkuvamarkkinoista. Yhteistyö hyödyttää molempia yrityksiä ja takaa sen, että Suomen sign&display-markkinoita palvellaan entistä paremmin, sanoo Nils-Arne Sletten. Hän on Agfan inkjet-tuotteiden Pohjoismaiden myyntipäällikkö.

Lexplastin toimitusjohtaja Ailar Arna kertoo yrityksen etsineet laitevalmistajaa, joka sopisi tuotevalikoimaan.

– Yhteistyön avulla voimme tarjota integroituja ratkaisuja suurkuvatulostajille aina pienistä yrityksistä pakkausten teollisiin tekijöihin asti. Tallinna on täydellinen sijainti sekä Suomen että Baltian markkinoiden palvelemiseen tehokkaasti, Arna sanoo.

Print&Media lehden uutinen.

Alkuperäinen lehdistötiedote.