Määratlemata

Lehdistötiedote– Kongsberg&Lexplast

Kongsberg K

Kongsberg vahvistaa asemaansa Suomessa uuden myynti- ja huoltokumppaninsa avulla

 

Kongsberg Precision Cutting Systems ja Lexplast, vuonna 1994 perustettu Virolainen graafisen teollisuuden toimittaja, ovat sopineet Kongsberg-tasoleikkureiden myynnistä ja huollosta Suomessa.

„Lexplast ja Kongsberg ovat tehneet yhteistyötä Virossa, Latviassa ja Liettuassa yli 10 vuoden ajan, joten tuntui loogiselta viedä tämä yhteistyö askel pidemmälle. Kongsbergin teknikkomme ovat keränneet laajaa kokemusta pöydistä ja yrityksemme on kehitetty tarjoamaan nopeaan ja luotettavaan huoltoon kaikkialla Suomessa ja Baltiassa. Kongsbergin leikkurit ovat tunnettuja laadustaan, tehokkuudestaan ja ylivertaisista ominaisuuksistaan. Esim. leikkausnopeus on asia, joka hankintapäätöksessä jää yllättävän usein pienelle huomiolle ja tässä Kongsbergin C-sarja on ylivoimainen“, sanoo Lexplastin toimitusjohtaja Ailar Arna.

Vuonna 1965 perustetulla Kongsbergillä on vakiintunut perintö ja asiantuntemus. Kongsberg-leikkurit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, tuottavuudestaan ja joustavuudestaan. Leikkureita on saatavilla useassa koossa ja laajalla moneen tarkoitukseen sopivalla työkaluvalikoimalla. Materiaalinkäsittelyyn on tarjolla useita vaihtoehtoja: manuaalisesta täysin automaattisen – sekä rullille että arkeille. Kongsberg-järjestelmät soveltuvat kaikenlaisiin suurkuvatulostamisen töihin ja teolliseen työstöön, oli sitten kyseessä tarra, aaltopahvi, kartonki, alumiini, akryyli, hiilikuitu, kangas, puu, kennolevy, Re-board tms.

Kongsberg-yhteistyön ansiosta Lexplast voi tarjota nyt myös Suomessa asiakkaille täyden paketin laitteistoa suurkuvatuotantoon. Laadukkaat Agfan rulla- ja tasotulostimet yhdistettynä tehokkaaseen jälkikäsittelyyn tuovat tuottavuutta ja antavat mahdollisuuden tuotannon pitkälle vietyyn automatisointiin. Tätä kokonaisuutta täydentää Esko Automation Engine ja Agfa Asanti työnkulkuohjelmisto, jonka myötä koko tuotanto on automatisoitavissa.

Lexplast on kokenut digitaalisten tulostuslaitteiden ja median jakeluyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Tallinnassa, Virossa. Kahden vuosikymmenen jälkeen Baltian alueella Lexplast laajensi liiketoimintaansa Suomeen vuonna 2020. Lexplast on myös monien muiden tulostusmarkkinan tunnettujen toimittajien valtuutettu kumppani.